Hyundai iX55

Hyundai a lansat în Europa noul SUV bazat pe modelul Veracruz. Dar ce spunem bazat? Este chiar Veracruz.

Hyundai iX55 Hyundai iX55

Noul IX55 a fost si la ParisLa exterior diferenţele între cele două variante sunt sublime dar lipsesc cu desăvârşire. Cu toate acestea, oficialii coreeni au declarat în comunicatul lor de presă foarte spartan că totuşi suspensia noului model a fost regândită. Nou model, care aşa cum era de aşteptat, preia noua metodologie de denumire a modelelor şi ajunge să poarte indicativul iX55.

Ce vă mai putem spune este însă că pentru piaţa europeană va fi disponibil un nou motor diesel V6 3.0 crdi ce va dezvolta aproape 240 CP şi 451 Nm. Performanţele sunt modeste: de la 0 la 100 km/h în 10,4 secunde, viteză maximă de 200 de km/h iar consumul este şi el măricel, 9,4 litri la fiecare sută de km în regim mixt.

Noul Hyundai iX55 va fi comercializat începând cu sfârşitul acestui an.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.