Iată şi Hyundai Accent hatchback: Verna Reina în China

Deşi noul Hyundai Accent încă nu a ajuns în Europa nici măcar în versiunea sedan, iată că la chinezi a fost inaugurată deja versiunea hatchback în 5 uşi, sub denumirea Hyundai Verna Reina. Iată cum arată noul Accent hatchback.

Iată şi Hyundai Accent hatchback: Verna Reina în China Iată şi Hyundai Accent hatchback: Verna Reina în China

Dacă veţi spune "nu cumva este Hyundai i30?", înseamnă că efectul este ceea ce voiaudesignerii coreeni: şi anume ca versiunea în 5 uşi a nouluiHyundai Accent să inspire o imagine deja cunoscută şi foarteapreciată în Europa. Atâta doar că nu vorbim, deocamdată,despre noul Accent hatchback, ci despre modelul destinat pieţeichineze, Hyundai Verna Reina.

Viitorul Hyundai Accent hatchback european este prefigurat de Verna Reina in China

Inaugurat cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou, din China,noul Accent preia partea frontală a versiunii sedan, cu un design foarteîndrăzneţ şi care nu greşim dacă afirmăm că rivalizează,în materie de sofisticare, cu cel al lui Ford Fiesta, de exemplu.

Partea din spate este dominată de o pereche de stopurifoarte mari, care, în funcţie de gusturi, pot să placă maimult sau mai puţin. Ce este important, însă: aşa cum remarcam şi laînceput, vorbim de un look destul de apropiat de al compacteiHyundai i30. Ceea ce înseamnă un aspect plăcut, robust şimodern.

Noul Hyundai Accent hatchback se va plasa, in Europa, intre i20 si i30

Partea laterală merge pe ideea a trei geamuri laterale,suprafaţa vitrată fiind mai mult decât suficientă, în timp cemuchia mediană puternic conturată face din noul Accent omaşină care nu mai are nici o legătură cu banalitatea. Bachiar am putea spune că va fi interesat de urmărit evoluţiavânzărilor în Europa, unde urmează să fie plasat între i20 şii30.

Deocamdată, revenim pe piaţa chineză, unde Hyundai VernaReina va fi oferit cu două motoare pe benzină: un 1,4litri de 108 CP, respectiv un 1,6 litri de 124 CP. Interesantfaptul că această versiune în 5 uşi va fi comecializată înainteacelei deja cunoscute, cu 4 uşi, care va ajunge în China doar învara lui 2011.

Hyundai Verna Reina a fost lansat in China. Noul Accent hatchback nu se stie cand vine in Europa

Preţul de pornire pentru Hyundai Verna Reina în China secifrează la 73.900 euro, ceea ce înseamnă circa 8.400euro. Ceea ce înseamnă că o caracteristică importantă anoului Hyundai Accent va rămâne preţul foarte competitiv. Cu altecuvinte, un nou concurent redutabil pentru modelul autohtonDacia Sandero.

Oare va reuşi Sandero facelift să ţină pasul cu noul Accent hatchback?

VOI CE CREDEŢI DESPRE NOULHYUNDAI ACCENT HATCHBACK?

Viitorul Hyundai Accent hatchback va fi un concurent redutabil pentru Dacia Sandero facelift