Kia Ceed Facelift - Informaţii oficiale

Iată primele poze oficiale cu Kia Cee'd facelift , un model pe care îl vom vedea şi la Salonul de la Frankfurt în luna septembrie.

Kia Cee' d poate fi numită revelaţia coreeană din clasa compactă. Dar o poveste de succes are nevoie şi de o continuare pe măsură. Astfel, coreenii vor veni la Frankfurt cu un facelift destul de pronunţat. Generaţia reîmprospătată a suferit modificări destul de ample beneficiind de o grilă inspirată din conceptele prezentate în acest an la Geneva, blocuri optice mai agresive şi spoilere noi.

Redesenarea spoilerelor a însemnat şi creşterea în lungime a acestui model cu 25 mm, dar acest plus a apărut strict din considerente de siguranţă, protecţiile de plastic atenuând mai bine şocurile, cel puţin la viteze mici. Ca şi inovaţii tehnice, faceliftul aduce un sistem start-stop, denumit ISG şi cutie cu 6 rapoarte pentru motorul 1.6 diesel.

În habitaclu, Kia Cee'd Facelift aduce un volan nou, o terminaţie nouă a schimbătorului şi un sistem audio mai performant. Iluminarea bordului a fost, de asemenea schimbată, din oranj într-un roşu mai pasional. Faceliftul prezentat se va aplica doar versiunilor hatchback 5 uşi şi SW, modelul Procee'd urmând probabil să primească un tratament şi mai special.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.