Kia Sorento - Informaţii oficiale

Kia va lansa peste doar o lună a două generaţie a SUV-ului Sorento, una garnisită cu multe elemente de noutate.

VEZI AICI POZELE CU NOUA KIA SORENTO

Un nou şasiuDacă vechea şi prima generaţie Kia Sorento avea un şasiu separat pe care era montată apoi caroseria, noul model vine cu un şasiu integrat în caroserie, lucru care aduce numeroase avantaje, datorate reducerii greutăţii cu peste 200 de kilograme. Astfel consumul a scăzut simţitor iar calităţile dinamice au fost serios ameliorate.

Un alt element de noutate este şi motorul diesel de 2,2 litri de 197 CP şi 421 Nm, considerat de cei de la Kia drept principalul candidat la titlul de cel mai vine vândut motor. Transmisia va fi asigurată de o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau una complet nouă, automată. După lansarea oficială la Salonul Auto de la Frankfurt, noua Kia Sorento va ajunge în showroomuri la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.