Lada Granta – low cost rusesc

Lada Granta va fi cel mai ieftin sedan din Rusia, unul care vrea să scoată din mintea clasei muncitoare modelul Logan.

Lada Granta – low cost rusesc Lada Granta – low cost rusesc

Logan-ul creşte spectaculos în Rusia aşa că din perspectiva constructorilor ruşi era nevoie de un automobil care să îi ţină piept modelului româno-francez. Aşa a apărut Lada Granta, cunoscut şi sub codul 2190. un automobil care oferă strictul necesar pentru o familie la un preţ mai mult decât avantajos. Dacă vi se pare că seamănă cunoscut, aflaţi că acest automobil este derivat din Kalina Sedan, fiind însă pragmatizat la maxim, conform zr.ru

Totuşi, Granta nu este o capodoperă a designului, funcţia desemnând forma şi invers, după cum se poate observa din proporţionarea cam la întâmplare. De asemenea se mai poate constata că s-a dorit a fi un model bun la drumuri grele, judecând după garda la sol înaltă şi cursa mare a suspensiilor.

Acest model nu numai că va rivaliza cu Logan dar va avea şi ceva piese de Dacia pe ea, zvonindu-se vă noul model va primi motoarele 1.4 MPI şi din imaginile de patent prezentate anterior se poate observa că şi interiorul împrumută anumite componente din magazia românească. Lansarea acestui nou model se va consemna la Salonul de la Moscova, care se apropie cu paşi repezi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.