Lada Granta – low cost rusesc

Lada Granta va fi cel mai ieftin sedan din Rusia, unul care vrea să scoată din mintea clasei muncitoare modelul Logan.

Lada Granta – low cost rusesc Lada Granta – low cost rusesc

Logan-ul creşte spectaculos în Rusia aşa că din perspectivaconstructorilor ruşi era nevoie de un automobil care să îi ţinăpiept modelului româno-francez. Aşa a apărut Lada Granta,cunoscut şi sub codul 2190. un automobil care oferă strictul necesar pentru ofamilie la un preţ mai mult decât avantajos. Dacă vi se pare că seamănă cunoscut,aflaţi că acest automobil este derivat din Kalina Sedan, fiind însăpragmatizat la maxim, conform zr.ru

Lada Granta spate

Totuşi, Grantanu este o capodoperă a designului, funcţia desemnând forma şiinvers, după cum se poate observa din proporţionarea cam laîntâmplare. De asemenea se mai poate constata că s-a dorita fi un model bun la drumuri grele, judecând după garda lasol înaltă şi cursa mare a suspensiilor.

Lada Granta Interior

Acest model nunumai că va rivaliza cu Logan dar va avea şi ceva piese de Dacia peea, zvonindu-se vă noul model va primi motoarele 1.4 MPI şidin imaginile de patent prezentate anterior se poate observa că şiinteriorul împrumută anumite componente din magaziaromânească. Lansarea acestui nou modelse va consemna la Salonul de la Moscova, care se apropie cu paşirepezi.