Lada R90 şi F90 – noile modele Lada

Iată primele roade ale colaborării dintre Renault şi Avtovaz, versiunile Lada F90 şi Lada R90, pe care românii le cunosc prea bine…

Lada R90 şi F90 – noile modele Lada Lada R90 şi F90 – noile modele Lada

Lada nu a mai scos un model nou de la Kalina în 2004, care nici acela nu era un automobil făcut de la zero, fiind în mare parte primit ca zestre de la G.M. Aşa că am putea spune că Lada R90 este marea noutate Lada pentru viitorii ani, bineînţeles, dacă nu ar fi un Dacia Logan MCV "rebranduit". Pentru că, în fond, acest model pe care colegii sârbi de la Auto.Blog.Rs l-au dat de gol, nu este altceva decât un transplant cu mici modificări din gama Dacia, către gama Lada.

Deocamdată Lada R90 sau F90 (versiunea comercială nesurprinsă în imagini) este în stadiul de proiect şi va apărea doar din 2012. Din acest motiv, două versiuni de design sunt luate în considerare, una care pare o evoluţie a vechii imagini Dacia şi una care îşi trage inspiraţia din actuala identitate a mărcii noastre naţionale. Deşi imaginile sunt de proastă calitate şi nu surprind ipostaze din toate unghiurile se poate observa că în partea din spate stopurile vor îmbrăca de sus până jos montanţii, o soluţie à la breakurile Volvo.

Dacă se adeveresc previziunile jurnaliştilor sârbi pentru 2012, putem trage concluzia că Renault vrea să externalizeze actuala generaţie Logan în Rusia, în România urmând să se producă viitoarea generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.