Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce China Edition

Conexiunea dintre Lamborghini şi erupţiile vulcanice ar putea fi această ediţie specială Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce, care este inspirată tocmai din revărsările de lavă.

Lamborghini Murcielago  LP670-4 Superveloce China Edition Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce China Edition

Nu vulcanul din Islanda a inspirat această serie limitată Lamborghini, pentru că acea erupţie s-a consemnat când ediţia specială Lamborghini era, probabil, pe punctul de a se îmbarca spre China. Dar coincidenţa face ca Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce chiar să îşi tragă inspiraţia de la vulcani, după cum italienii îşi descriu noua creaţie.

Astfel acest model oferit doar clienţilor chinezi la Salonul de la Beijing, într-o serie de 10 unităţi, vine personalizat prin vopseaua gri simbolizând cenuşa şi dungă portocalie ilustrând lava şi puterea unei erupţii vulcanice. Interiorul este garnisit cu piele Alcantara asortată cu inserţiile portocalii de pe consolă şi padelele de pe volan. Un alt semn particular al acestei ediţii este reprezentat de plăcuţele care atestă că seria a fost făcută doar pentru China şi un număr de la 1 la 10 care dovedeşte că mai există doar 9 astfel de bolizi asamblaţi.

Este mai mult un instrument de hrănire a ego-ului pentru că tehnic nu diferă de versiunea standard. Dar cine ar putea să se plângă de un motorul V12 de 6.5 litri care dezvoltă 670 CP şi propulsează acest bolid până la 100 km/h în doar 3,2 secunde?! Oricum acest model rămâne cel mai extrem Lamborghini creat, iar existenţa unei ediţii limitate îi va face pe competitivii clienţi chinezi să asalteze standul Lamborghini pentru a fi unul din cei 10 aleşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.