Lancia Lybra revine

Modelul italian va renaşte în China, acolo unde Zotye Auto a cumpărat licenţa pentru producerea acestuia.

Lancia Lybra revine Lancia Lybra revine

Cu toate acestea, în mod foarte curios, noul model pare să fie surprins în aceste poze, culmea, camuflat. Asta înseamnă că probabil chinezii vor schimba câteva detalii estetice, modificări urmând să fie probabil şi la partea tehnică din moment ce fiabilitatea ei trebuie testată. De asemenea, nu se ştie dăcă producătorul chinez a cumpărat şi licenţa pentru motorizări.

Lancia a lansat Lybra în Europa în 1999, ca un înlocuitor al modelului Dedra, în variantele sedan şi station wagon. Cu motoare pe benzină de 1,6, 1,8, şi 2,2 litri, plus doua dieseluri de 1,9 şi 2,4 litri, Lybra a folosit platforma tehncă de la Afla Romeo 156 însă din păcate succesul s-a lăsat aşteptat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.