Land Rover Discovery 3 Facelift

Land Rover a realizat un facelift discret la modelul Discovery, modificările urmând să fie disponibile pentru modelele vor fi comercializate din vara acestui an.

Land Rover Discovery 3 Facelift Land Rover Discovery 3 Facelift
Land Rover Discovery 3 FaceliftScopul unui facelift este de a da un imbold vânzărilor până la finalul carierei prin întinerirea modelului prin schimbări semnficative. Însă în cazul lui Discovery, se pare că faceliftul realizat are mai mult scopul de a atrage atenția asupra modelului doar prin însăși stirea referitoare la aceste modificări. Pe care un ochi neavizat nu prea le-ar observa.

Potrivit oficialilor britanici, avem un spoiler față schimbat, care acum este vopsit în culoarea caroseriei, aripi evazate de asemenea în culoarea caroseriei la versiunile de top, noi culori exteriore, blocuri optice ușor schimbate, grile laterale de aerisire vopsite în o nouă nuanță și jante cu 7 spițe de 19 inch. Faceliftul va fi disponibil la dealeri din luna august a acestui an, de la un preț de pornire de 29950 de lire sterline.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.