Lexus GS 250 – debut la Guangzhou motor show

Lexus a prezentat la salonul Guangzhou motor show din China noul GS echipat cu propulsor V6 de 2.5 litri. Un potenţial rival pentru BMW Seria 5 şi Mercedes-Benz E Klass echipate cu propulsoarele de bază în patru cilindri.

Lexus GS 250 – debut la Guangzhou motor show Lexus GS 250 – debut la Guangzhou motor show

Lexus GS 250 se laudă cu un propulsor V6 de 2.5 litri care dezvoltă 209 CP la 6.400 rpm şi un cuplu motor de 253 Nm la 4.800 rpm. Puterea este livrată punţii spate prin intermediul unei cutii automate cu şase rapoarte care oferă şi posibilitatea selectării manuale a treptelor şi programe de schimbare în regim automat.

Din punct de vedere al echipării GS 250 nu este mai sărac decât vârful de gamă GS 450h. În ceea ce priveşte performanţele GS 250 accelerează până la 100 km/h în 8,6 secunde şi o viteză maximă de 230 km/h. Lexus a anunţat un consum mediu pentru noua motorizare de 8,9 litri şi un nivel al emisiilor de 207 g/km de CO2. GS 250 va putea fi comandat şi cu pachetul exterior F Sport. Printre dotările opţionale se regăsesc sistemul multimedia cu display de 12,3 inch, sistemul de climatizare S-flow şi sistemul audio Mark Levinson cu 17 boxe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.