Lexus HS250h Hybrid

Lexus are de gând să lanseze la Salonul Auto de la Detroit un model hibrid de sine stătător, un sedan de clasă mare cu un motor de 2,5 litri.

Lexus HS250h Hybrid Lexus HS250h Hybrid

Sau cel puţin asta afirmă revista japoneză Mag-X. Şi când ne gândim că oficialii japonezi au anunţat o ofensivă de modele noi, multe dintre ele hibride, afirmaţia începe să fie plauzibilă. Noul model cu o caroserie de sedan de lux va fi pus în mişcare de un sistem hibrid, compus dintr-un motor pe benzină de 2,5 litri, cel mai probabil V6 şi unul de tip electric.

Denumit HS250H, noul Lexus va împrumuta platforma tehnică de la viitoarea Camry Hybrid, ambele modele urmând a utiliza noul sistem Hybrid Synergy Drive de pe viitorul Prius. Mai multe însă în apropierea Salonului Auto de la Detroit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.