Lexus LF-Ch - Informaţii oficiale

Lexus va ridica în curând calitatea în segmentul compact premium la un nou nivel, cu un nou model ce va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

"Segmentul compact premium este unul din cele mai fierbinţi în momentul acesta, iar Lexus nu îl putea ignora mai ales dacă doreşte să comercializeze substanţial şi în afara SUA, în special în Europa", a declarat de curând seful diviziei Lexus din Europa.

Astfel, Lexus intenţionează să rivalizeze cu BMW şi Audi şi ale lor Seria 1 şi A3. Din ce se pare însă acest model va ţinti destul de departe, urmând să fie şi un hibrid foarte performant, pe lângă un hatchback sportiv. De asemena, conform Best Car Magazine, acest model va ajunge în producţia de serie sub denumirea CT200h. Acest hatcback pe lângă valenţele hibride, intenţionează să ridice destul de sus ştacheta performanţelor, zvonindu-se că în versiunea de top, va fi animat de un propulsor de 3.5 litri. Noul model compact de la Lexus va folosi o platformă tehnică furnizată de Auris, dar mai multe vom putea afla în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt.

Primele imagini nu erau foarte relevante în privinţa liniilor generale şi ale proporţiilor, dar după cum vedem are un profil foarte agresiv şi forme îndrăzneţe, cu un C montant foarte pronunţat. De asemenea, vedem şi interiorul, care arată destul de sportiv dar are foarte multe elemente specifice conceptelor şi nu ştim câte vor ajunge pe modelul de serie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.