LIVE GENEVA 2014: Noul S-Class Coupe este „o simfonie pe roţi”. Şi asta nu este o exagerare

OK, au zis-o şi oficialii, deci e practic un citat. Însă aceasta este, fără îndoială, expresia care descrie cel mai bine vârful de lance de la Mercedes-Benz.

LIVE GENEVA 2014: Noul S-Class Coupe este „o simfonie pe roţi”. Şi asta nu este o exagerare LIVE GENEVA 2014: Noul S-Class Coupe este „o simfonie pe roţi”. Şi asta nu este o exagerare

Nu pot să mă abţin să nu penalizez lipsa de inspiraţie a celor care au organizat evenimentul de prezentare al noului S-Class Coupe. S-au folosit cuvinte mari, pe măsura calibrului acestei fastuoase prezenţe, s-a păstrat o atmosferă jovială, dar oarecum maiestuoasă. Singurul lucru care le-a scăpat organizatorilor – şi aici s-ar putea să nu fiu singurul care spune asta – a fost corul de îngeri care să acompanieze cu vocile lor cristaline prima apariţie pe scenă a lui S-Class Coupe. S-a folosit un sunet „convenţional” de tobe.

Un posterior superb pentru o maşină uimitoare

Probabil că ar fi putut folosi şi sunetele junglei, căci toată lumea trăia un film de fantezie în momentul în care au dat cu ochii de S-Class Coupe. Ştiu, acum vei spune că sunt exagerat, însă ai puţină răbdare să vezi maşina asta în realitate – şi o să ai suficiente ocazii, în România – ca să înţelegi despre ce vorbesc aici.

Chiar dacă l-am văzut deja pe S-Class, interiorul ăsta rămâne în continuare unul extraordinar

Iar interiorul transmite ceea ce transmite şi exteriorul – măiestrie şi eleganţă. Orice atingi este plăcut, toate materialele se îmbină pentru a-ţi crea o senzaţie de bine. De foarte bine. Iar joaca cu sistemul de infotainment este atât de intuitivă, încât dacă ai avea ceva de reproşat, ar fi faptul că nu se poate acţiona cu puterea gândului.

Iartă-mi atributele excesive, însă S-Class Coupe este un Rege, iar unui Rege nu poţi să-i spui că e... „simpatic”.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.