Mach7 Falcon - un nou supercar american

Un nou actor urmează să apară pe scena maşinilor exotice de mare performanţă: Falcon, produs de Mach7 Motorsports. Interesează pe cineva?

Mach7 Falcon - un nou supercar american Mach7 Falcon - un nou supercar american

Pe lângă cunoscutele maşini sport americane precum Camaro, Mustang sau Corvette, mai avem şi exemple de rarităţi provenite de peste ocean, care ori ţintesc recorduri de viteză (cum e cazul bolidului SSC), ori ne gratulează cu mii de cai putere (vezi Dagger GT).

Acum se pare că vom mai avea un pretendent în domeniul maşinilor exotice: Mach7 Motorsports Falcon. Un coupe care a fost arătat ca un fel de concept de preserie chiar la Salonul Auto Detroit 2011, urmând a intra în producţie din 2012. Iar termenul "exotic" are acoperire în fapte: cadenţa va fi de numai 15 exemplare pe an.

Supercarul Falcon nu vine neapărat cu un stil care să-ţi ia ochii, dar asta nu înseamnă că Mach7 Motorsports nu şi-a făcut temele. Caroseria va fi realizată integral din fibră de carbon, masa totală a maşinii urmând a fi de numai 1,3 tone. Despre motor ştim doar că este plasat central şi dezvoltă circa 640 CP, ceea ce, asociat cu buna aerodinamică şi caroseria uşoară, ar trebui să-i confere maşinii performanţe demne de elita supercarurilor de renume.

Interiorul lui Falcon este destul de simplist, abordând tematica racing, dar asta nu înseamnă că ar fi lipsit de gadgeturi sau materiale precum tapiţeria din piele sau ornamentele cromate. Din fericire pentru purişti, maşina va avea o cutie de viteze manuală, iar sistemele electronice vor fi cât mai puţine.

Un preţ estimativ nu a fost încă anunţat, însă cei de la Mach7 Motorsports sunt încrezători în succesul pe care Falcon îl va avea, urmând a fi încă o propunere foarte tentantă prin prisma raportului preţ/performanţe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.