Mach7 Falcon - un nou supercar american

Un nou actor urmează să apară pe scena maşinilor exotice de mare performanţă: Falcon, produs de Mach7 Motorsports. Interesează pe cineva?

Mach7 Falcon - un nou supercar american Mach7 Falcon - un nou supercar american

Pe lângă cunoscutele maşini sport americane precum Camaro,Mustang sau Corvette, mai avem şi exemple de rarităţiprovenite de peste ocean, care ori ţintesc recorduri deviteză (cum e cazul bolidului SSC), ori ne gratulează cu mii de cai putere (veziDagger GT).

Mach7 Motorsports va fabrica supercarul Falcon in 15 exemplare pe an

Acum se pare că vom mai avea un pretendent în domeniulmaşinilor exotice: Mach7 Motorsports Falcon. Un coupe carea fost arătat ca un fel de concept de preserie chiar la Salonul AutoDetroit 2011, urmând a intra în producţie din 2012. Iartermenul "exotic" are acoperire în fapte: cadenţa va fi de numai 15exemplare pe an.

Supercarul Falcon nu vine neapărat cu un stil care să-ţi iaochii, dar asta nu înseamnă că Mach7 Motorsports nu şi-a făcuttemele. Caroseria va fi realizată integral din fibră decarbon, masa totală a maşinii urmând a fi de numai 1,3tone. Despre motor ştim doar că este plasat central şidezvoltă circa 640 CP, ceea ce, asociat cu bunaaerodinamică şi caroseria uşoară, ar trebui să-i confere maşiniiperformanţe demne de elita supercarurilor de renume.

Mach7 Falcon are caroserie din fibra de carbon si motor de 640 CP

Interiorul lui Falcon este destul de simplist, abordândtematica racing, dar asta nu înseamnă că ar fi lipsit degadgeturi sau materiale precum tapiţeria din piele sau ornamentelecromate. Din fericire pentru purişti, maşina va avea o cutie deviteze manuală, iar sistemele electronice vor fi cât maipuţine.

Un preţ estimativ nu a fost încă anunţat, însăcei de la Mach7 Motorsports sunt încrezători în succesul pe careFalcon îl va avea, urmând a fi încă o propunere foarte tentantăprin prisma raportului preţ/performanţe.

Interiorul lui Mach7 Falcon abordeaza tematica racing, dar este si luxos