Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China

Chinezilor le plac atât de mult versiunile alungite încât chiar şi Volkswagen se gândeşte să mai tragă uşor de Tiguan pentru a îl oferi cu ampatament mărit.

Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China

În China, contrar tendinţelor, se cer maşini cât mai mari şi la mare modă sunt versiunile cu ampatament alungit. Ne-am mirat uşor când am auzit că BMW vrea să ofere un Seria 3 LWB, dar se pare că şi Volkswagen vrea să facă acelaşi lucru cu un… SUV…compact. Mai exact imaginile alăturate relevă că va exista un Tiguan cu distanţa dintre punţi crescută cu 8 cm. Plusul de centimetri are un impact şi la nivel estetic, Tiguan apropiindu-se şi mai mult de alura lui Touareg.

Lungimea totală a lui Tiguan va ajunge astfel la 4,54 m. Acest implant de centimetri este identic cu cel survenit de Qashqai o dată cu apariţia versiunii +2, cu menţiunea că nu se specifică nimic de două locuri adiţionale la modelul teuton. Mai trebuie precizat faptul că versiunea chinezească nu va primi faceliftul versiunii europene, pe această piaţă fiind prezentat cu micile schimbări observabile şi din imaginea ataşată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.