Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China

Chinezilor le plac atât de mult versiunile alungite încât chiar şi Volkswagen se gândeşte să mai tragă uşor de Tiguan pentru a îl oferi cu ampatament mărit.

Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China Mai mulţi centimetri pentru Volkswagen Tiguan în China

În China, contrar tendinţelor, se cer maşini cât mai mari şi lamare modă sunt versiunile cu ampatament alungit. Ne-am mirat uşorcând am auzit că BMW vrea să ofere un Seria 3 LWB, dar se pare căşi Volkswagen vrea să facă acelaşi lucru cu un…SUV…compact. Mai exactimaginile alăturate relevă că va exista un Tiguan cudistanţa dintre punţi crescută cu 8 cm. Plusul decentimetri are un impact şi la nivel estetic, Tiguan apropiindu-seşi mai mult de alura lui Touareg.

Lungimeatotală a lui Tiguan va ajunge astfel la 4,54m. Acest implant decentimetri este identic cu cel survenit de Qashqai o dată cuapariţia versiunii +2, cu menţiunea că nu se specifică nimic dedouă locuri adiţionale la modelul teuton. Mai trebuie precizatfaptul că versiunea chinezească nu va primi faceliftul versiuniieuropene, pe această piaţă fiind prezentat cu micile schimbăriobservabile şi din imaginea ataşată.

Tiguan +8 cm