Maserati GS Zagato

La un an de la prezentarea Ferrari 575GTZ, Zagato se întoarce la Villa d’Este cu o premieră mondială pentru fanii maşinilor sport: Maserati GS Zagato.

Maserati GS Zagato Maserati GS Zagato

UPDATE: fotografii noi, de la concursul anual de eleganţă în domeniul auto, desfăşurat la Villa d'Este.

Modelul este produs la comandă de către celebrul caroserier la cererea lui Paolo Boffi, un întreprinzător în sectorul designului interior de lux şi reprezintă practic recarosarea cu stil şi măiestrie a unui Maserati GS Spyder. Zagato a propus evocarea uneia din cele mai dorite maşini în garajul oricărui colecţionar, Maserati A6 G Zagato din 1954, un exemplar ce îmbină designul clasic specific anilor ’50 şi ’60 cu sportivitatea tipică mărcii italiene.

 

Maserati GS Zagato, precum strămoşul său, are caroseria din aluminiu şi poartă cu mândrie tridentul mărcii pe capotă şi Z-ul carosierului italian pe aripile faţă, exprimând excelenţa italiană în formă şi conţinut. Ampatamentul a fost micşorat cu 180 mm pentru o mai bună manevrabilitate şi stabilitate, îmbunătăţindu-se în acelaşi timp şi coeficientul de rigiditate.

 

Zagato, născut în 1919 ca un atelier pentru automobile şi avioane, şi-a pus semnătura pe aproape toate maşinile importante din ultimul secol, câştigându-şi oportunitatea de a crea instant de fiecare dată un model clasic. Maserati GS Zagato va fi prezentat la Concours d’Elegance Villa d’Este, un show destinat maşinilor unicat ce se va ţine la Cernobbio în Italia, între 20 şi 22 aprilie.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.