Mazda 6 în America de Nord

Producătorul japonez lansează pe piața nord americană noua Mazda 6, cu minime modificări față de versiunea comercializată în Europa.

Mazda 6 în America de Nord Mazda 6 în America de Nord
Mazda 6Exteriorul noului model este modificat special pentru piața locală mai ales în partea din spate, restul caroseriei fiind doar adaptat la condițiile de rulare, primind de exemplu indicatoare luminoase de poziție de culoare galbenă pe lateral. Interiorul a rămas similar modelului comercializat în Europa, urmând eventual să primească unele dotări tipice SUA, gen radio prin satelit.

Vânzările vor începe la finalul acestei veri, fiind disponibilă doar versiunea în 4 uși, station-wagon-ul nefiind importat. Două motorizări vor fi oferite, un 4 cilindri cu 2,5 litri și un V6 de 3,7 litri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.