Mazda CX7 Facelift - Lansare în România

Mazda CX-7 Facelift a debutat în această toamnă cu preţuri pentru varianta diesel 2,2 litri începând de la 28.290 de euro.

Mazda CX7 Facelift - Lansare în România Mazda CX7 Facelift - Lansare în România

Mazda CX-7 este unul din puţinele modele care combină designul sportiv şi plăcerea condusului cu spaţiul şi funcţionalitatea unui SUV. CX-7 s-a bucurat de succes încă de la lansare, cu aproximativ 190.000 de unităţi vândute la nivel global şi peste 15 premii câştigate. Varianta facelift redefineşte caracteristicile modelului, în termeni de design, performanţe şi emoţie, evoluând totodată din punct de vedere al confortului şi al ţinutei de drum.

La exterior, noul model păstrează şi accentuează linia spotivă, moştenită de la vechea generaţie, aducând şi elemente de noutate. Pentru un aspect mai dinamic şi mai sportiv, în partea din faţă a fost integrată o grilă în 5 puncte, iar spoilerul frontal adăposteşte noi faruri de ceaţă.

Exteriorul este completat cu noile jante de aliaj de 18" sau 19" (în funcţie de versiunea de echipare) cu aspect trimdimensional. De asemenea, lista de culori disponibilă a fost actulizată cu trei noi nuanţe - Aluminium Metallic, Stormy Blue Mica şi Sparkling Black Mica.

La interior noua Mazda CX-7 facelift combină funcţionalitatea şi spaţiul oferite de un SUV cu ergonomia habitaclului şi influenţele sportive accentuate. Scaunele din faţă sunt ajustabile electric, şoferul beneficiind şi de memorii pentru reglajul personalizat. Alături de noul volan, care a fost redesenat şi include mai multe comenzi, bordul a fost acoperit cu materiale mai plăcute la atingere iar fantele de ventilaţie au fost încadrate de inele cromate, sporind senzaţia premium a habitaclului.

În funcţie de nivelul de dotări doritorii pot beneficia de cruise control, sistem antifurt, senzori de lumină şi ploaie, scaune faţă încălzite, faruri adaptive bi-Xenon, de tapiţerie din piele şi de sistemul audio Hi-Fi Bose® cu 8 difuzoare şi subwoofer.

Mazda CX-7 facelift se prezintă cu două motorizări, una nouă diesel şi cea consacrată pe benzină. Mult aşteptatul propulsor turbo MZR-CD 2.2 litri diesel produce 173 CP şi un cuplu de 400 Nm, permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h în 11,3 secunde şi o viteză maximă de 200km/h. CX-7 facelift diesel respectă normele Euro 5 şi prezintă un consum combinat de 7,5 l/100 km. La consumul redus contribuie direcţia asistată electric cu rol şi în ţinuta de drum semnificativ îmbunătăţită a noii versiuni.

Motorizarea pe benzină de 2,3 DISI turbo, de asemenea conformă cu reglementările Euro 5, dezvoltă 260 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm. Mazda CX-7 facelift pe benzină poate atinge o viteză maximă de 211 km/h şi accelerează până la 100 km în 8,2 secunde. Un rol important în reducerea noxelor pentru acest motor îl are catalizatorul unic Mazda care înglobează sistemul single-nanotechnology, ce reduce cantitatea necesară de metal preţios.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.