Mercedes Benz C 350 CGI BlueEFFICIENCY

Mercedes Benz şi-a îndreptat eforturile ecologice şi spre modelele dotate cu motoare pe benzină, ultima creaţie a inginerilor germani fiind prezentată în rândurile care urmează.

Mercedes Benz C 350 CGI BlueEFFICIENCY Mercedes Benz C 350 CGI BlueEFFICIENCY

Consum mediu de 8,3 litri la fiecare 100 de kmNoul C350 CGI BlueEFFICIENCY beneficiază de a doua generaţie de injecţie directă, ce furnizează mai multă putere şi are un consum mai mic. Modelul este primul C-Class dotat cu un motor cu injecţie directă cu jet ghidat, ce scade consumul de combustibil cu 10% şi creşte puterea cu până la 15%, performanţe deloc de neglijat. De alfel, motorul este disponibil încă de acum doi ani pe CLS.

Astfel, avem o putere maximă de 292 CP şi un cuplu de 365 Nm, cu 20 CP şi 15 Nm mai bine comparativ cu vechiul motor. Consumul mediu atinge acum 8,3 litri la fiecare sută de km iar creşterea de puterea ajută la o acceleraţie de la 0 la 100 km/h mai mică, de 6,2 secunde. Comenzile pot fi data în Germania deja, de la un preţ de 46.706 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.