Mercedes C 63 AMG - facelift pentru 2011

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, germanii vor prezenta publicului şi versiunea de top Mercedes C 63 AMG cu facelift. Iată care sunt noutăţile.

Mercedes C 63 AMG - facelift pentru 2011 Mercedes C 63 AMG - facelift pentru 2011

Despre Mercedes C 63 AMG facelift putem spune că arată ca un C-Class facelift puţin mai vitaminizat, fără a face excese de agresivitate la nivel estetic. Totuşi, asta nu înseamnă că vorbim de o maşină discretă din punct de vedere al performanţelor.

Motorul este acelaşi V8 de 6,2 litri, care dezvoltă 451 CP şi un cuplu de 600 Nm, în versiunea "de bază" - pentru că, dacă vreţi mai mult de la maşină, este propus pachetul AMG Performance Package, care duce motorul la 481 CP şi renunţă la limitarea vitezei maxime, care creşte astfel de la 250 km/h la 280 km/h, în timp ce demarajul 0-100 km/h se reduce la doar 4,4 secunde.

La nivel estetic, C 63 AMG facelift are parte de aceleaşi modificări ale farurilor precum un C-Class normal, dar, faţă de precedentul model, spoilerul frontal este realizat într-o notă mult mai agresivă, iar capota renunţă la cele două umflături de origine SLR. În spate, modificările sunt aproape insesizabile, spoilerul şi difuzorul fiind uşor redesenate.

În cazul în care se optează pentru AMG Performance Package, maşina mai beneficiază de un mic spoiler din fibră de carbon, pe capota portbagajului la sedan, o baghetă din fibră de carbon la baza spoilerului frontal sau etriere de frână vopsite în roşu, puse în evidenţă de spiţele jantelor sport, de 18". Inginerii au mai umblat la setările suspensiei, frânelor şi direcţiei, iar, opţional, este disponibil un diferenţial cu alunecare limitată.

Premiera mondială a lui Mercedes C 63 AMG facelift va avea loc la Salonul Auto Geneva 2011, când vor fi comunicate şi preţurile maşinii, în cele două versiuni de caroserie, sedan şi break: În America va fi disponibilă spre vânzare cu începere din toamna acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.