Mercedes G Class Edition 30

Autor: Cosmin Iordache 17 feb. 2009 Prezentări

Mercedes G Class Edition30.PurMercedes Gelandenwagen, sau G Class aşa cum a rămas în istorie, a fost expus în faţa publicului în 1979. De atunci au trecut fix 30 de ani, acesta a rămas în mare parte la fel, acelaşi vehicul robust cu o linie clasică, dar exigenţele publicului i-au adăugat o dublă valenţă, devenind deopotrivă şi un vehicul de lux pentru cei cu gusturi aparte.

Pentru a evidenţia acest lucru, Mercedes scoate G Class Edition 30 sub forma unei ediţii cu două feţe. Prima se numeşte Edition30.PUR şi are la baza un model G280 CDI LWB. Această versiune este optimizată pentru offroad având jante de aluminiu, protecţii pentru faruri şi o vopsea rezistentă la uzură.

Mercedes G Class Edition30A doua versiune Edition30 se aplică versiunii LWB G500 şi explorează mai mult latura lifestyle, având un vopsea negru platinum, jante de aliaj şi inscripţia Edition30 pe lateral. În interior acest model nu se mai poate numi spartan ca originalul, având piele "Chablis" şi finisaje de lux din lemn fumuriu.

Cele două ediţii speciale pot fi comandate începând cu această lună.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide