Mici retuşuri de 2012 pentru Renault Laguna Coupe

La micul salon auto italian de la Bologna, Renault prezintă un mic upgrade pentru modelul 2012 Renault Laguna Coupe.

Mici retuşuri de 2012 pentru Renault Laguna Coupe Mici retuşuri de 2012 pentru Renault Laguna Coupe

Principalul lucru nou pe care îl vom observa la modelul din 2012 Renault Laguna Coupe va fi adoptarea luminilor de poziţie de tip LED, integrate în faruri sub forma unui mic bumerang. De asemenea, încă din echiparea standard vor fi disponibile noi jante de aliaj de 17 inch, dar şi opţiunea unei nuanţe speciale de vopsea pentru caroserie, Bianco Nacre.

Motorizările oferite pentru modelul 2012 Renault Laguna Coupe în Italia sunt doar diesel, fiind vorba despre propulsorul 2.0 dCi, în două variante de putere (150 şi 175 CP), precum şi de marele 3.0 V6 dCi, care ajunge la 240 CP. Motoarele au fost optimizate, astfel încâ versiunea de 150 CP are emisiile CO2 coborâte de la 149 g/km la 126 g/km.

Versiunea de 175 CP beneficiază de un sistem ESM, care optimizează consumul de energie al sistemelor electrice şi electronice de la bord prin intervenţia asupra funcţionării alternatorului şi a sistemului de recuperare a energiei la frânare. La nivelul echipamentelor, încă din versiunea de bază vor fi disponibile standard luminile de poziţie de tip LED, sistemul de navigaţie sau conectivitatea Bluetooth.

Versiunea 2012 Renault Laguna Coupe va fi oferită, pentru italieni, şi într-o ediţie specială Monaco GP Racing, construită în doar 49 de exemplare. Modelul va fi pus în vânzare exclusiv online, urmând a beneficia de motorul dCi de 150 CP, de direcţia pe toate roţile 4Control, vopseaua metalizată Black Matte şi un pachet aerodinamic exclusiv. În plus, clienţii vor putea participa la un stagiu de pilotaj pe un monopost Formula 3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.