Mini concepte înfrăţite la Frankfurt

Mini işi va îmbogăţi gama în curând cu un model Speedster, dar şi cu un coupe, ce va ţinti direct în Audi TT. Cele două sunt prefaţate prin teasere destul de subtile.

Oficialii BMW deja au recunoscut că pun la cale un Mini cu două locuri şi cu un acoperiş electric retractabil, însă potrivit celor de la AutoExpress într-o ediţie precedentă, producătorul britanic va lansa şi o versiune coupe a acestuia. Denumită Broadspeed Coupe, după celebrul GT omonim din 1966 bazat pe Austin Mini Cooper 1275 S, maşina va rivaliza cu modele precum Audi TT, Mazda MX-5 şi Honda CR-Z.

Cu un acoperiş rigid, noul Mini Broadspeed Coupe va avea o manevrabilitate îmbunătăţită şi va veni în variantele Cooper, Cooper D, Cooper S plus un John Cooper Works de 218 CP. Versiunea cabrio, denumită Speedster va debuta pe piaţa anul viitor, pentru ca în 2011 să fie lansat şi Mini Broadspeed Coupe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.