Morgan EvaGT apare la Pebble Beach

Morgan şi-a impus un obiectiv îndrăzneţ: un model nou la fiecare 2 ani. Anul acesta vorbim despre EvaGT.

Morgan EvaGT apare la Pebble Beach Morgan EvaGT apare la Pebble Beach

Potrivit celor de la Morgan, noul model, EvaGT va fi un coupe 2+2, însă dacă privim liniile modelului din imaginea teaser oferită, avem câteva dubii cu privire la confortul pasagerilor din spate. Caroseria finisată manual din aluminiu va acoperi un şasiu preluat de la generaţia pe care o înlocuieşte, pe care va fi montat tot un motor de proveninenţă BMW.

Vorbim de un 3.0 supraaalimentat de 306 CP , cu o manuală cu şase trepte sau o automată sport. Acceleraţia de la 0 la 96 km/h se estimează la 4,5 secunde, în timp ce viteza maximă trece de 270 km/h. Morgan EvaGT va debuta la a 60-a ediţie a Pebble Beach Concours d'Elegance în Carmel, California, primele modele urmând să fie livrate abia la mijlocul lui 2012.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.