Nissan GT-R - Modificările anului 2009

Chiar dacă vânzările bolidului japonez sunt rezervate pe doi ani, oficialii Nissan au decis că este timpul unor mici modificări.

Nissan GT-R - Modificările anului 2009 Nissan GT-R - Modificările anului 2009

Mici modificari si la interiorCea mai importantă îmbunătăţire o găsim la motor, acolo unde graţie unei intervenţii la nivel de electronică, puterea maximă a crescut cu 5 CP, până la 485 CP, în timp ce cuplul de 588 Nm a rămas neschimbat. Şi deşi seamănă cu o reclamă a celor are se ocupă de chip-tuninguri, consumul a scăzut şi el, chiar dacă nesemnificativ în timp ce rezervorul de combustibil are în loc de 71, 74 de litri.

Suspensia a fost şi ea revizuită iar noile pneuri Dunlop SP Sport DSST au fost dezvoltate special pentru bolidul japonez. Noi jante sunt disponibile plus o culoare exterioară în premieră. Nici preţurile nu au rămas la fel, înregistrându-se majorări dîn medie de 3,8%. În Europa primele modele Nissan GT-R vor ajunge în showroom-uri abia în aprilie 2008, peste 2500 de comenzi fiind deja date.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.