Noi informaţii şi randări cu viitorul Volkswagen Golf 7

Doar peste doi ani, la finalul lui 2012, va fi lansată noua generaţie Volkswagen Golf 7. Care va purta semnătura lui Walter da Silva şi promite să rămâne regele clasei compacte.

Noi informaţii şi randări cu viitorul Volkswagen Golf 7 Noi informaţii şi randări cu viitorul Volkswagen Golf 7

Conform celor de la autointernationaal.nl, noul Volkswagen Golf 7 urmează să fie mai mare decât actuala generaţie şi să beneficieze de un nivel al calităţii superior.

Noua generaţie va avea un design dezvoltat de Walter da Silva, care a declarat că s-a inspirat din formele generaţiilor precedente, adică Golf 1 şi Golf 4. Ceea ce înseamnă că ne putem aştepta la un caracter foarte sobru, cu multe muchii şi linii drepte - aşa cum se poate observa şi în acest video spion.

În plus, pentru ca maşina să respire dinamism, ea va avea o siluetă foarte joasă, cu console foarte scurte şi o lăţime apreciabilă, pentru creşterea stabilităţii. Aerodinamica ni se promite a fi foarte bună pentru domeniul hatchback, iar gradul de rigiditate al caroseriei unul ridicat.

Golf-ul este una dintre compactele cele mai apreciate la nivelul calităţii fabricaţiei, aşa încât noul Golf 7 promite să rămână o referinţă în materie. În plus, cei de la Volkswagen promit că noul model va beneficia de ultimele gadgeturi în materie de multimedia şi entertainment, dar şi de multiple sisteme pentru creşterea siguranţei şi confortului la volan.

Deocamdată se ştie că viitorul VW Golf 7 va inaugura o platformă total nouă, care urmează să fie utilizată apoi la restul modelelor care împart platforma tehnică la momentul actual cu Golf 6. Printre motoare se va regăsi micul turbo 1.2 TSI de 86 CP, dar şi un potent 2.0 TFSI de 300 CP, care va echipa versiunea de top Golf R.

Motoarele diesel vor continua să poarte indicativul TDI, chiar dacă vor utiliza tehnologia commonrail, urmând a fi conforme noilor norme de poluare Euro 6. În domeniul ecologic este sigură cel puţin o versiune de propulsie hibridă, care va fi urmată de o variantă total electrică, denumită E-Golf.

Planurile de vânzări pentru noul Volkswagen Golf 7 sunt ambiţioase: grupul VAG mizează pe un număr de cel puţin un milion de maşini pe an, din care versiunile ecologice, în principal cele hibrid, este de aşteptat să reprezinte 20% din totalul vânzărilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.