Noi motoare CGI pentru Mercedes Benz C-Class

Mercedes a pregătit pentru C-Class o nouă serie de motoare CGI, tehnologie start and stop plus cel mai eficient C220 CDI din toate timpurile.

Noi motoare CGI pentru Mercedes Benz C-Class Noi motoare CGI pentru Mercedes Benz C-Class

Mercedes Benz C 180 CGI BlueEffienciency produce 154 CP dintr-un motor pe benzină de 1,6 litri supraalimentat, cu injecţie directă, ce este echipat cu o transmisie manuală cu şase trepte. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face in 9 secunde, in timp ce viteza maximă ajunge la 225 km/h. Consumul mixt de 6,7 litri la fiecare 100 de km este cel puţin surprinzător. C200 CGI BlueEfficiency are un motor ce produce 184 CP şi micşorează timpul de acceleraţie până la 100 km/h in doar 8,2 secunde.

Noul C220 CDI are clasicul motor de 2,1 litri, care furnizează 169 CP şi 400 Nm, este echipat cu start and stop şi o transmisie manuală cu şase trepte, consumul mixt fiind de doar 4,4 litri. Asta înseamnă că vorbim de cel mai eficient C-Class din toate timpurile. Nu în cele din urmă, Mercedes Benz a lansat şi C 250 CDI 4 Matic BlueEfficiency, un 2,1 diesel de 204 CP cuplat la o transmisie integrală.

Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în doar 7 secunde, viteza maximă fiind de 240 km/h. Interesant este că şi acesta este denumit BlueEfficiency, în curând poate toată gama va purta acest indicativ. Oare nu era corect din partea lor să folosească acest apelativ doar pentru cele mai economice motoare pe benzină, respectiv diesel?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.