Noul Range Rover Evoque, materializarea conceptului LRX

Ceea ce credeam că va fi Land Rover LRX a devenit Range Rover Evoque, cel mai eficient şi stilat automobil din istoria mărcii britanice.

Range Rover Evoque este apogeul transformării metrosexuale a Land Rover, acest model fiind prezentat într-o atmosferă foarte elegantă şi nu cu noroiul până la glezne aşa cum se făceau lansările o dată. Mai mult decât atât, Evoque este exprimarea supremă a gamei Range Rover, una devenită foarte trendy şi apreciată de vedete şi publicul feminin în special.

Prea multe detalii despre acest model nu s-au dat, ci doar că este construit pe platforma lui Freelander şi că motorul de bază va fi cel 2.2 TD4 de 185 CP. De asemenea, contrazicând istoria acest model va fi disponibil atât cu tracţiune integrală, dar vor exista şi versiuni cu tracţiune faţă. De asemenea, este un model global fiind oferit în toate cele 160 ţări în care marca britanică este prezentă oficial.

În loc de date concrete oficialii Land Rover ne vorbesc despre modul în care acest model va relaţiona emoţional cu clientela sa, având un design mult mai modern şi sofisticat decât precedentele SUV-uri LR. Concret marca britanică vrea să se adreseze unei audienţe mult mai largi cu noul Evoque, adică cu alte cuvinte să vând mai mult, făcând un produs mai aproape de doleanţele publicului larg consumator de SUV-uri.

Are şi un rol economic important Evoque, urmând să fie produs la uzina din Halewood şi va crea 1.000 de locuri de muncă noi în Merseyside. Mai multe vom afla despre acest model în lunile care vor urma, expunerea fizică oficială în faţa publicului urmând să se consemneze la Salonul de la Paris din toamnă.

Range Rover Evoque

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.