O nouă versiune de caroserie: Toyota Yaris cu 3 uşi

Autor: Oraan Mărculescu 18 aug. 2011 Prezentări

Noua versiune în 3 uşi a citadinei Toyota Yaris vine cu acelaşi gabarit ca şi versiunea în 5 uşi, dar câştigă puncte importante la aspectul tineresc. Deşi nu putem afirma că se apropie de aspectul unui coupe, Yaris-ul în 3 uşi reuşeşte să arate mai dinamic.

Toyota Yaris in 3 usi arata mai sportiv, mai ales daca e echipata cu pachetul exterior sport

Mai ales dacă maşina este echipată cu pachetul estetic sportiv, care presupune un spoiler modificat, cu grilă împletită, în timp ce locaşurile farurilor de ceaţă sunt concepute pe verticală. Interesant, faţă de versiunea în 5 uşi, Yaris-ul în 3 uşi se diferenţiază şi prin mutarea detaliului cromat de pe grila frontală în partea inferioară a spoilerului.

În spate, spoilerul este conceput mai sportiv, iar pe hayon a fost montat un mic spoiler. Mai adăugăm pragurile laterale, jantele cu un design sport, dar şi geamurile cu folie neagră, iar rezultatul este o maşinuţă de oraş foarte nervoasă şi care promite să se diferenţieze suficient de restul rivalilor din clasa mică.

Toyota Yaris in 3 usi va avea o gama de trei motoare: doua pe benzina si un diesel

În interior, nici o modificare, cu excepţia adoptării unor scaune faţă cu spătar rabatabil, pentru accesul mai facil la banchetă. Ca motorizări, Toyota Yaris în 3 uşi se va baza pe serviciile a două motoare pe benzină (1.0i de 69 CP, respectiv 1.3 VVT de 99 CP), dar şi pe un diesel 1.4 D-4D de 90 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide