Opel Insignia - informaţiile oficiale

Noul Opel Insignia a fost lansat cu ocazia Salonului Auto Londra 2008 (23 iulie - 3 august), în ambele variante de caroserie, sedan şi berlină cu hayon. Vă oferim noi fotografii cu versiunea Vauxhall.

Opel Insignia - Cx de numai 0,27 Opel Insignia a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto Londra 2008, în cele două versiuni de caroserie, sedan cu patru uşi şi berlină cu hayon, diferenţele estetice fiind minime.

Maşina va avea o lungime de 4.830 mm şi un ampatament de 2.737, fiind plasată, din punct de vedere dimensional, peste media categoriei sale. Aerodinamica maşinii este foarte bună, caroseria noului Opel Insignia având un coeficient Cx de 0,27, un rezultat excelent, datorat celor peste 650 de ore petrecute în tunelul aerodinamic. Gama de motorizări va fi compusă, pentru început, din şapte propulsoare conforme normelor de poluare Euro 5 şi disponibile împreună cu transmisii manuale sau automate, cu şase trepte.

Opel Insignia - lansare la Londra 2008Motorizările pe benzină vor fi în număr de patru: 1,6 litri (115 CP), 1,6 Turbo (180 CP), 1,8 litri (140 CP) şi 2,8 V6 (260 CP), iar cele diesel sunt în număr de trei - fiind vorba despre un 2,0 CDTi, cu injecţie directă, derivat în trei variante de putere (110, 130 şi 160 CP). Alte delicatese tehnice opţionale sunt sistemul FlexRide (controlul electronic al suspensiei) şi Adaptive 4x4 (sistem de tracţiune integrală cu gestiune electronică).

Preţurile pentru Europa ale lui Opel Insignia vor fi făcute publice în curând, iar maşina urmează să ajungă în showroomuri înainte de finalul anului 2008.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.