Pachet estetic: Volkswagen Touareg R-Line Exterior

Dacă vi se pare că un model de serie Volkswagen Touareg arată prea calm, la Geneva 2011 cei interesaţi vor putea vedea noul pachet R-Line Exterior. Să vedem ce înseamnă acesta.

Pachet estetic: Volkswagen Touareg R-Line Exterior Pachet estetic: Volkswagen Touareg R-Line Exterior

Cu ocazia Salonului Auto Geneva2011, germanii vor încerca să menţină treaz interesul fanilorSUV-ului teuton cu un nou look: Volkswagen Touareg R-LineExterior. Care nu e nici facelift, nici o versiunesuperpotentă a lui VW Touareg. E doar un pachet de personalizare eexteriorului.

Pachetul R-Line Exterior de pe VW Touareg presupune spilere modificate si un eleron mai mare

Opţiunea R-Line Exterior Package va reclama în plusîntre 1.840 şi 2.200 euro (în Germania),în funcţie de motorizarea maşinii. Pachetul este disponibil şipentru versiunea economică Touareg Hybrid, pentru cei care vor sădea impresia că sunt la volanul unei maşini mai sportive, dar vorsă aibă conştiinţa ecologică curată...

Principalele modificări sunt aduse spoilerelor,cel din faţă având acum o parte inferioară ceva mai sportivdesenată, iar în spate difuzorul este ceva mai mare, iar evacuărilesunt rotunde şi cromate, pentru a accentua ideea de dinamism. La oprivire foarte atentă se poate observa şi că eleronul de pe hayoneste mai mare.

In functie de motorizarea de pe VW Touareg, R-Line Exterior va costa intre 1.800 si 2.200 euro

Pachetul R-Line Exterior este, de fapt, o extensie a pachetelorR-Line standard, respectiv R-Line Plus, care mai înseamnă suspensiisportive, volan cu un design special, pedalier perforat dinaluminiu sau scaune sport. Rămâne la latitudinea voastră sădecideţi dacă merită câteva mii de euro în plus pentru unVolkswagen Touareg R-Line Exterior.