Pachetul R-Design pentru Volvo S60 şi V60

Din toamna acestui an, amatorii vor putea să-şi transforme maşina Volvo S60 într-o berlină mult mai agresivă, graţie noului pachet R-Design, care va fi prezentat în premieră la Salonul Auto Paris 2010.

Despre Volvo S60 mulţi spun că e una dintre cele mai frumoase berline de clasă medie în acest moment - iar breakul Volvo V60 se bucură şi el de aprecieri unanime. Însă există şi acei clienţi, nu puţini, care vor sportivitate de la S60.

Cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, Volvo va prezenta S60 si V60 R-Design

Deja am văzut cât de agresiv poate arăta un S60, datorită tunerului de casă Heico, însă cei de la Volvo sunt mai degrabă adepţii sporitivităţii moderate, filosofie pe care o aplică şi noului program de personalizare R-Design pentru S60 şi V60, pe care îl vom putea vedea la Salonul Auto Paris 2010. Prin pachetul R-Design, oficialii declară că vor să atragă un public şi mai tânăr decât până acum, pentru care personalizarea maşinii se numără printre priorităţi.

Estetic vorbind, pachetul R-Design înseamnă un spoiler frontal modificat, cu fantele de aerisire vopsite în negru mat, în timp ce grila radiatorului este finisată în "piano black", având şi un mic logo "R-Design". În spate, S60 beneficiază de un difuzor bine evidenţiat, vopsit în negru şi care este flancat de două evacuări cromate de mari dimensiuni.

Modificarile estetice ale pachetului R-Design sunt discrete, dar de efect

Berlina primeşte şi un mic eleron pe capacul portbagajului, foarte discret, în timp ce versiunea break V60 are dreptul la un eleron ceva mai proeminent în partea superioară a hayonului. În schimb, pentru ambele versiuni de caroserie este oferit un set de jante personalizate, cu dimensiunea de 18" şi încălţate cu pneuri de performanţă.

Jantele sunt şi mai mult evidenţiate de coborârea suspensiei cu 15 mm, aceasta fiind întărită suplimentar pentru o mai bună stabilitate. De asemenea, amortizoarele din spate au fost modificate, iar în compartimentul motor avem acum o tijă de rigidizare suplimentară.

Pahcetul R-Design presupune un interior personalizat, cu scaune sport si tapiterie din piele speciala

La interior, pachetul R-Design înseamnă scaune sport în faţă, o tapiţerie specială care combină materialul textil cu pielea şi este oferită ori complet în negru (având cusătura vizibilă, în culoare contrastantă), ori negru plus gri-ceramic. Nu lipsesc din meniul R-Design noul volan, maneta modificată a schimbătorului de viteze, pedalierul sport sau covoraşele personalizate.

Pachetul R-Design pentru Volvo S60 şi V60 va fi disponibil pentru toate versiunile de motorizare, fără excepţie, dar pentru a afla preţurile mai trebuie să aşteptăm.

Pachetul R-Design pentru Volvo S60 si V60 va fi disponibil pentru toate versiunile de motorizare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.