Perana Z-One

Nu se putea ca Zagato să lipsească de la Geneva 2009, unde semnează stilul unui nou coupe, Perana Z-One, realizat sub egida grupului sud-african Perana Performance şi fiind dotat cu mecanică de Corvette.

Design Zagato, tehnica de Corvette28.02.2009: UPDATE FOTO

Noi imagini cu bolidul de 448 CP.

23.02.2009:

Despre cum arată Perana Z-One nu are rost să facem comentarii acum, vă vom comunica impresiile direct de la faţa locului, de la Salonul Auto Geneva 2009.

Deocamdată, vom spune doar că este programată o serie de 999 de unităţi din acest coupe cu doar 2 locuri, care va avea sub capotă un motor V8 de 6,2 ltiri de origine Corvette, ceea ce îi conferă, teoretic, o acceleraţie până la 100 km/h în doar 4 secunde.

Preţul estimat este în jur de 115.000 USD, dar mai multe detalii sunt de aşteptat în preajma salonului elveţian.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.