Peugeot 4008 DSC - Informaţii oficiale

Francezii de la Peugeot vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt primul model dotat cu o transmisie automată cu ambreiaj dublu.

Peugeot 4008 DSC - Informaţii oficiale Peugeot 4008 DSC - Informaţii oficiale

Noua cutie de viteze este practic una cu ambreiaj dublu comandată electronic, cu posibilitatea de funcţionare în două moduri: automat (cu stilul Sport şi Drive) sau Semi-Automat, când şoferul poate să comande manual schimbarea vitezelor. Motorul care va beneficia de noua transmisie este versiunea 2.2 Hdi de 156 CP, cu un cuplu motor de 380 Nm obţinuţi încă de la 2000 rpm,

Consumul mediu obţinut este de 7,3 litri la fiecare sută de km, cu emisii de CO2 de 193 grame pe kilometru. Peugeot 4008 DSC va avea şi alte modificări care să ne anunţe că sub capotă se află o cutie cu ambreiaj dublu: o nouă evacuare, finisare cromată a aeratoarelor interioare plus o nouă ambianţă luminoasă a interiorului. Prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.