Pontiac G3 Wave

Autor: Cosmin Iordache 18 sept. 2008 Prezentări

Pontiac G3 Wave - aceeaşi Mărie..Chevrolet Aveo este un model vândut pe mai multe pieţe sub diferite identităţi. În Australia se vinde ca Holden Barina, în Koreea este cunoscut ca Daewoo Gentra X, la  noi s-a consacrat ca Aveo, după ce a purtat şi denumirea de Kalos. În Statele Unite modelul va apărea sub o marcă cu greutate Pontiac cu denumirea Wave. Compacta a mai fost vândută în Canada sub această  titulatură, dar  este prima dată când ameircanii vor  putea cumpără un Pontiac de mici dimensiuni, care are la bază în fond un model asiatic.

Acest lucru nu prea a fost bine primit de presă, care ironizează marca spunând că abia se redresaseră cu G8  şi Solstice şi acum dau cu bâta în baltă cu acest model.  Wave va fi animat de un propulsor 1.6 litri Ecotec ce generează 106 CP şi poate fi cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte sau un automată cu 4 rapoarte.

Pontiac spune despre acest model că va fi foarte bogat în dotări pentru un model entry-level, figurând aer condiţionat, CD-MP3, faruri de ceaţă, spoiler anterior  ABS, airbag şi centuri pretensionate, elemente ce i-au asigurat 5 stele la testele de siguranţă americane. Pontiac G3 Wave va ajunge în showroom-urile americane în primăvara lui 2009 şi va beneficia de o garanţie de 100.000 de mile. Preţurile vor fi anunţate în preajma lansării.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide