Porsche 911 GT3 Cup - o nouă bestie racing

Este bazat pe proaspătul Porsche 911 GT3 RS, dar este dedicat cu adevărat acelor piloţi capabili să stăpânească o bestie cocepută pentru circuit.

Porsche 911 GT3 Cup - o nouă bestie racing Porsche 911 GT3 Cup - o nouă bestie racing

GT3 RS Cup - gandit racingFaţă de precedenta ediţie limitată, noul model Porsche 911 GT3 RS Cup este cu 30 CP mai puternic, motorul boxer de 3,8 litri dezvoltând 450 CP la o turaţie maximă de 8.500 rpm. Cumulat cu o aerodinamică revizuită (se remarcă mai ales imensul eleron racing) şi o masă de numai 1.200 kg, noul GT3 RS Cup devine o armă redutabilă pe circuit.

Cei care vor maşina pentru o utilizare strict de curse (deci fără posibilitatea de a fi omologată pentru şosea), pot apela la sistemul de frânare sport PCCB, cu discuri de frână ceramice, precum şi la o cură de slăbire de 20 kg (prin eliminarea elementelor de confort) şi adoptarea unui spoiler diferit.

Preţul de bază al noii versiuni Porsche 911 GT3 RS Cup va fi de 150.000 euro, iar numărul de exemplare va fi relativ redus: 1.400 de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.