Porsche GT2 RS primele informaţii

Gama Porsche 911 se va îmbogăţi cu cel mai puternic specimen din istorie, versiunea Porsche GT2 RS, care a fost prezentată la un eveniment privat.

Porsche 911 GT2 RS va fi primul Porsche din istorie care face asocierea dintre indicativele GT2 şi Renn Sport, dar şi primul Porsche care va trece peste bariera celor 600 CP. Modelul se pare că există deja şi doar câţiva invitaţi au putut să îl vadă la un eveniment special dedicat celor foarte apropiaţi companiei, după cum ilustrează imaginea alăturată surprinsă în timpul prezentării oficiale şi făcută publică de Autoblog.

Bolidul se anunţă cu adevărat special pentru că, se pare, va dezvolta 620 CP, urmând să fie o replică cât se poate de viguroasă a germanilor adresată rivalilor italieni. La fel, se preconizează că în materie de performanţe acest model va atinge 100 km/h în 3,2 secunde, 200 km/h în mai puţin de 10 s şi 300 km/h într-un timp mai mic de 25 de secunde. De asemenea, GT2 RS va avea ca obiectiv să scoată pe circuit un timp mai bun de 7.22 minute pe tur.

Nu degeaba există aceste aşteptări măreţe pentru viitorul Porsche GT2 RS, bolidul fiind pregătit pentru circuit. Sursa care a dezvăluit imaginea spune că noul model are prizele laterale din fibră de carbon, jante cu prindere centrală, ca la modelele din FIA GT. De asemenea, GT2 RS este mai uşor cu 90 kg decât versiunea din care este derivat.

Informaţiile complete despre Porsche 911 GT2 RS vor fi făcute publice pe data de 14 Mai, iar lansarea oficială se va face în toamnă la Paris. Preţul unui astfel bolid de circuit va fi de 240.000 de euro şi doar 300 de unităţi vor fi produse publicului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.