Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta!

Deşi dezvelirea oficială a noului Volkswagen Jetta are loc în data de 15 iunie, primele imagini oficiale cu noua maşină au "transpirat" pe internet.

Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta! Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta!

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE CU NOUL VWJETTA!

Conform britanicilor de la AutoExpress, noulVolkswagen Jetta este un model nou, care nu mai este bazatpe Volkswagen Golf. Ceea ce pare puţin cam ciudat, din moment ceplatforma lui VW Golf 6 este alegerea logică.

Probabil britanicii se referă la designul maşinii, care,într-adevăr, nu are legătură cu hatchback-ul, noul VW Jetta având oidentitate proprie, aerul familist fiind pe primul loc. Cadimensiuni, noul Jetta este mai lung decâtversiunea actuală cu 9cm, iar legătura de rudenie cu Jetta Coupe Hibrid NCC este destul deputernică, la nivel vizual.

VW Jetta fata

Motorizările sunt cele cunoscute de la Golf,începând de la micul turbo 1.2 TSI de 105 CP, continuând cu 1.4 TSIde 122 CP şi terminând cu 2.0 TSI de 200 CP. În materie demotorizări diesel, se poate conta pe 1.6 TDI de 105 CP, dar şi peun 2.0 TDI, de 140 CP.

Din lista de opţiuni nu va lipsi transmisia DSG, iar versiunileBlueMotion vor avea sistem start/stop şi vor beneficia deregenerarea energiei la frânare.

VW Jetta interior

Mai multe detalii vom afla marţi, o dată cu lansareaoficială a maşinii, când vom avea parte şi de mai multeimagini cu noul Volkswagen Jetta. Rămâneţi pe ProMotor!