Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta!

Deşi dezvelirea oficială a noului Volkswagen Jetta are loc în data de 15 iunie, primele imagini oficiale cu noua maşină au "transpirat" pe internet.

Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta! Preview neoficial: primele poze cu noul Volkswagen Jetta!

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE CU NOUL VW JETTA!

Conform britanicilor de la AutoExpress, noul Volkswagen Jetta este un model nou, care nu mai este bazat pe Volkswagen Golf. Ceea ce pare puţin cam ciudat, din moment ce platforma lui VW Golf 6 este alegerea logică.

Probabil britanicii se referă la designul maşinii, care, într-adevăr, nu are legătură cu hatchback-ul, noul VW Jetta având o identitate proprie, aerul familist fiind pe primul loc. Ca dimensiuni, noul Jetta este mai lung decât versiunea actuală cu 9 cm, iar legătura de rudenie cu Jetta Coupe Hibrid NCC este destul de puternică, la nivel vizual.

VW Jetta fata

Motorizările sunt cele cunoscute de la Golf, începând de la micul turbo 1.2 TSI de 105 CP, continuând cu 1.4 TSI de 122 CP şi terminând cu 2.0 TSI de 200 CP. În materie de motorizări diesel, se poate conta pe 1.6 TDI de 105 CP, dar şi pe un 2.0 TDI, de 140 CP.

Din lista de opţiuni nu va lipsi transmisia DSG, iar versiunile BlueMotion vor avea sistem start/stop şi vor beneficia de regenerarea energiei la frânare.

VW Jetta interior

Mai multe detalii vom afla marţi, o dată cu lansarea oficială a maşinii, când vom avea parte şi de mai multe imagini cu noul Volkswagen Jetta. Rămâneţi pe ProMotor!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.