Prima imagine cu noul Mercedes CL

Mercedes CL, sau S Class Coupe cum s-ar putea denumi, a fost dat de gol de o primă imagine care ilustrează vârful de gamă.

Prima imagine cu noul Mercedes CL Prima imagine cu noul Mercedes CL

Aşa cum era de aşteptat, noua imagine demarcă Mercedes prefigurată de SLS şi conceptul Mercedes CLSShooting Brake se propagă uşor spre modelele de serie. Astfel putemobserva viitorul Mercedes S Class Coupe sau CL după cum se numeştemodelul încă în vigoare. Se vede că este vorba de un faceliftpronunţat, dar unul care îşi trage inspiraţia de laactualul Mercedes SL, zona farurilor, şi noua grilă în 5 colţurifăcută publică pe Mercedes SLS AMG.

Această poză, scăpată din greşeală peinternet de unul din administratorii online, ne permite să ne facemînsă doar o imagine pe jumătate fidelă asupra acestui nou model,pentru că vedem doar versiunea de top AMG. Blocurile optice au o formă uşormodificată şi LED-urile sunt la mare putere, fiind prezente atât înfaruri ca poziţii, dar şi mărginind superior amplele prize. Se maiobservă un nou desen al capotei cu două nervuri laterale în loculcelei centrale. Spoilerul este bicolor,probabil cel mai agresivfiind aferent versiunii CL65, iar celălalt modelului CL63 AMG.Probabil lansarea se va face la Salonul de la Paris.

Mercedes CL sau S Class Coupe