Prima imagine cu noul Mercedes CL

Mercedes CL, sau S Class Coupe cum s-ar putea denumi, a fost dat de gol de o primă imagine care ilustrează vârful de gamă.

Prima imagine cu noul Mercedes CL Prima imagine cu noul Mercedes CL

Aşa cum era de aşteptat, noua imagine de marcă Mercedes prefigurată de SLS şi conceptul Mercedes CLS Shooting Brake se propagă uşor spre modelele de serie. Astfel putem observa viitorul Mercedes S Class Coupe sau CL după cum se numeşte modelul încă în vigoare. Se vede că este vorba de un facelift pronunţat, dar unul care îşi trage inspiraţia de la actualul Mercedes SL, zona farurilor, şi noua grilă în 5 colţuri făcută publică pe Mercedes SLS AMG.

Această poză, scăpată din greşeală pe internet de unul din administratorii online, ne permite să ne facem însă doar o imagine pe jumătate fidelă asupra acestui nou model, pentru că vedem doar versiunea de top AMG. Blocurile optice au o formă uşor modificată şi LED-urile sunt la mare putere, fiind prezente atât în faruri ca poziţii, dar şi mărginind superior amplele prize. Se mai observă un nou desen al capotei cu două nervuri laterale în locul celei centrale. Spoilerul este bicolor,probabil cel mai agresiv fiind aferent versiunii CL65, iar celălalt modelului CL63 AMG. Probabil lansarea se va face la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.