Prima imagine oficială cu noul Lamborghini Aventador?

Iată şi primul video oficial cu noul Lamborghini Aventador. ”It's not always easy to keep a secret” putem citi pe ceea ce pare a fi prima imagine oficială a noului supercar italian Lamborghini Aventador. Într-adevăr, e greu să ţii în secret o noutate atât de interesantă.

După ce pe internet au apărut destule informaţii despre dotările şi specificaţiile noului Lamborghini Aventador, precum şi multe poze spion cu înlocuitorul lui Murcielago, iată că un utilizator al forum-auto.com ne gratulează cu ceea ce pare a fi prima imagine oficială a lui Aventador.

Până când vom vedea maşina pe viu la Salonul Auto Geneva 2011 (sau imaginile oficiale prilejuite de lansarea mondială a acestui model), putem spune că, într-adevăr, rămâne întrebarea "a fi sau a nu fi photoshop". Totuşi, înclinăm să credem că vorbim de o imagine reală.

Dacă Lamborghini Reventon vi s-a părut foarte agresiv, pregătiţi-vă pentru un Aventador şi mai şi. Italienii s-au gândit că nu are rost să umble cu jumătăţi de măsură, aşa încât Lamborghini Aventador are un bot foarte ascuţit, segmentat în trei părţi distincte, o linie laterală ascendentă, cu imense fante în spatele portierelor şi aceeaşi formă aerodinamică, cu parbrizul foarte înclinat.

Până când vom avea confirmarea că e o imagine reală, putem spune că Lamborghini Aventador readuce în actualitate spiritul agresivităţii italiene, cel puţin prin prisma aspectului urmând a se detaşa clar de concurenţii mai proaspeţi, cum ar fi Pagani Huayra sau McLaren MP4-12C.

Vezi primul video oficial cu noul Lamborghini Aventador

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.