Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe

Iată că, graţie internetului, avem ocazia să vedem primele imagini oficiale ale unui nou model din gama medie a constructorului german: Mercedes C-Class Coupe. Un frăţior al lui E-Class Coupe, dacă vreţi. Sau un adevărat urmaş al lui CLK.

Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe

În sfârşit, Mercedes C-Class Coupe îşi face apariţia, urmând a fi un răspuns direct cunoscutelor deja BMW Seria 3 Coupe şi Audi A5 Coupe. Nu vorbim de un frăţior al coupe-ului cu 4 uşi Mercedes CLS, ci de un frate mai mic, dar nu mai puţin elegant, al coupeului de clasă mare Mercedes E-Class Coupe.

Mercedes C-Class Coupe este noul membru al familiei medii germane

În partea frontală, maşina nu mai aduce surprize din punct de vedere estetic, având un look similar cu al recentului Mercedes C-Class facelift, dar cu un accent mai mare pe sportivitate, în principal prin desenarea mai agresivă a spoilerului. Chiar şi stopurile şi capota portbagajului sunt preluate de pe berlină.

Partea laterală, însă, ne relevă o siluetă zveltă, de coupe clasic în trei volume, al doilea geam lateral având o decupare amplă. Per total, Mercedes C-Class Coupe reuşeşte să inspire foarte multă eleganţă, asezonată cu un caracter sportiv destul de bine evidenţiat de garda la sol joasă şi jantele cu un design clasic.

Mercedes C-Class Coupe va avea lansarea cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011. Pentru piaţa europeană, Mercedes C-Class Coupe va beneficia, pentru început, de trei propulsoare pe benzină şi două diesel, toate vor fi echipate standard cu sistemul Start/Stop.

Nu se stie inca unde va fi lansat oficial Mercedes C-Class Coupe: la Detroit 2011 sau la Geneva 2011

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.