Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe

Iată că, graţie internetului, avem ocazia să vedem primele imagini oficiale ale unui nou model din gama medie a constructorului german: Mercedes C-Class Coupe. Un frăţior al lui E-Class Coupe, dacă vreţi. Sau un adevărat urmaş al lui CLK.

Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe Primele imagini oficiale cu Mercedes C-Class Coupe

În sfârşit, Mercedes C-Class Coupe îşi face apariţia,urmând a fi un răspuns direct cunoscutelor deja BMW Seria 3 Coupe şi Audi A5 Coupe. Nuvorbim de un frăţior al coupe-ului cu 4 uşi Mercedes CLS, ci de un frate mai mic, dar numai puţin elegant, al coupeului de clasă mare Mercedes E-Class Coupe.

Mercedes C-Class Coupe este noul membru al familiei medii germane

În partea frontală, maşina nu mai aduce surprize din punct devedere estetic, având un look similar cu alrecentului Mercedes C-Classfacelift, dar cu un accent mai mare pesportivitate, în principal prin desenarea mai agresivă aspoilerului. Chiar şi stopurile şi capota portbagajului suntpreluate de pe berlină.

Partea laterală, însă, ne relevă o siluetă zveltă, de coupeclasic în trei volume, al doilea geam lateral având o decupareamplă. Per total, Mercedes C-Class Coupe reuşeşte săinspire foarte multă eleganţă, asezonată cu un caractersportiv destul de bine evidenţiat de garda la sol joasă şi jantelecu un design clasic.

Mercedes C-Class Coupe va avea lansarea cu ocaziaSalonului Auto de la Geneva 2011. Pentru piaţa europeană,Mercedes C-Class Coupe va beneficia, pentru început, de treipropulsoare pe benzină şi două diesel, toate vor fi echipatestandard cu sistemul Start/Stop.

Nu se stie inca unde va fi lansat oficial Mercedes C-Class Coupe: la Detroit 2011 sau la Geneva 2011