Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Swift

Suzuki a dat publicităţii primele informaţii şi poze cu noua generaţie a citadinei Swift. Nu vorbim de un facelift mai pronunţat, ci de o maşină total nouă, chiar dacă Swift-ul actual a fost lansat pe piaţă doar acum 5 ani.

Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Swift Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Swift

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE OFICIALE CU NOUL SUZUKI SWIFT!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă până acum Suzuki Swift era o citadină la limita clasei mici, iată că noua generaţie se integrează mult mai bine în această clasă, afişând o lungime de 3,85 metri (adică 9 cm în plus). Păcat doar de ampatament, care este la cote medii, de numai 2,43 metri.

Pentru început, vor fi oferite două motorizări: una pe benzină, de 1,2 litri şi 94 CP, precum şi un diesel de 1,3 litri şi 75 CP. Consumurile medii se anunţă foarte joase: 5,0 litri/100 km pentru benzină, respectiv 4,2 litri/100 km pentru diesel.

Din punct de vedere al designului, este continuat stilul precedentei generaţii, dar acum maşina este mai rotunjită şi arată chiar mai dinamică. Noul Suzuki Swift urmează să fie asamblat la uzina Esztergom, din Ungaria. Mai multe detalii, în zilele următoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.