Primul model Local Motors - Rally Fighter

Participa la concursul de design iniţiat de compania americană şi ei îţi vor construi maşina.

Primul model Local Motors - Rally Fighter Primul model Local Motors - Rally Fighter

Aici ar putea fi poza taPrimul model ce va fi construit de compania cu sediul in Massachusetts a fost desenat de Sangho Kim, care a primit şi un premiu de 10.000 de dolari pentru creaţia sa. Crossoverul Coupe Rally Fighter va fi asamblat prima oară sub formă de prototip la sediul companiei, urmând ca locaţia fabricii să fie dezvăluită ulterior.

Local Motors are de gând să lanseze în viitor o serie de noi modele, toate urmând să fie realizate ca design în urma unui concurs online între pasionaţi. Dar cum nu designul este totul, aşteptăm şi niste date tehnice de la americani.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.