Record: Aston Martin One-77 are cel mai puternic motor aspirat

Nici nu a intrat încă în producţia de serie, că Aston Martin One-77 s-a pomenit încoronat cu titulatura de maşina cu motorul aspirat cel mai puternic la ora actuală. Frunos!

Dacă aveaţi impresia că Aston Martin One-77 este o maşină exclusivistă doar prin prisma ediţiei limitate la doar 77 de exemplare, v-aţi înşelat. Şi asta deoarece acum ştim şi de ce este capabil motorul de sub capotă.

Care devine, la ora actuală, cel mai puternic motor aspirat montat pe un supercar de serie. Vorbim de un V12 de 7,3 litri, care se laudă cu nu mai puţin de 750 CP, dar şi cu un cuplu motor de 750 Nm.

Performanţele încă nu le ştim, dar ne aşteptăm la unele de excepţie de la această "artă vie", după cum alintă preşedintele Ulrich Bez cea mai puternică creaţie Aston Martin de până acum.

Şi, ca să nu credeţi că sunt doar laude, urmăriţi imaginile filmate cu Aston Martin One-77 pe pistă, unde a petrecut ultimele 9 luni în teste intensive, multe dintre ele chiar pe celebrul Nurburgring. Oare urmează doborârea vreunui record de timp acolo?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.