Record: Aston Martin One-77 are cel mai puternic motor aspirat

Nici nu a intrat încă în producţia de serie, că Aston Martin One-77 s-a pomenit încoronat cu titulatura de maşina cu motorul aspirat cel mai puternic la ora actuală. Frunos!

Dacă aveaţi impresia că Aston Martin One-77este o maşină exclusivistă doar prin prisma ediţieilimitate la doar 77 de exemplare, v-aţi înşelat. Şi astadeoarece acum ştim şi de ce este capabil motorul de sub capotă.

Care devine, la ora actuală, cel mai puternic motoraspirat montat pe un supercar de serie. Vorbim de un V12de 7,3 litri, care se laudă cu nu mai puţin de 750 CP, dar şi cu uncuplu motor de 750 Nm.

Performanţele încă nu le ştim, dar ne aşteptăm la unelede excepţie de la această "artă vie", după cum alintăpreşedintele Ulrich Bez cea mai puternică creaţie Aston Martin depână acum.

Şi, ca să nu credeţi că sunt doar laude, urmăriţiimaginile filmate cu Aston Martin One-77 pe pistă,unde a petrecut ultimele 9 luni în teste intensive, multe dintreele chiar pe celebrul Nurburgring. Oare urmează doborârea vreunuirecord de timp acolo?