Refresh de 2010 pentru Mercedes ML 63 AMG

Deşi Mercedes anunţă cu destul de mare pompă upgrade-ul estetic al SUV-ului ML 63 AMG pentru 2010, modificările sunt mici. Foarte mici.

Refresh de 2010 pentru Mercedes ML 63 AMG Refresh de 2010 pentru Mercedes ML 63 AMG

Mic restyling pentru ML 63 AMGRestylingul pe caredesignerii i l-au aplicat top-modelului Mercedes ML 63 AMG constă,în principal, în modificarea capotei motorului, care acumbeneficiază de două umflături discrete, al căror rol este de aspori impresia de putere a bestiei de 510 CP.

Dacă aveţi o lupă la îndemână sau faceţi o comparaţie foarteatentă cu modelul din 2009, veţi mai observa şi căfundalul farurilor bi-xenon este acum fumuriu. Înspate, stopurile au primit LED-uri şi au un design foarte uşorschimbat, deşi forma generală rămâne aceeaşi.

Şi am putea pune punct aici în ce priveşte acest "facelift"foarte lejer de vară pentru cel mai puternic SUV al germanilor.Însă nu am terminat. Şi dotarea lui ML 63 AMG a fost îmbogăţită.Foarte puţin, bineînţeles.

Mercedes mizeaza pe discretieDe pe lista de opţionale sepoate alege acum un nou set de jante, cu un design specialşi finisare în gri-titanium, având 5 spiţe şi un diametrude 21" (sunt încălţate cu pneuri late, de 295/35). La interior,este propus un nou tip de tapiţerie din piele Nappa pentru scaunelesport, care se potriveşte mai bine cu volanul sport în padele dinaluminiu.

În rest, acelaşi motor V8 de 6,3 litri şi 510 CP, acelaşi sistemde tracţiune integrală, aceeaşi suspensie AIRMATIC şi aceeaşi cutiede viteze automată 7G-Tronic. "Noul" Mercedes ML 63 AMG vaputea fi comandat începând din luna iulie, pentru un preţ depornire de 105.000 euro, în Germania.