Renault Clio 4 – Informaţii preliminare

Autor: Silviu Draganescu 06 mai 2009 Prezentări

06.05.2009: UPDATE FOTO

Momentul deciziei de alegere a designului noului Clio 4 se apropie, iar tot mai multe schiţe creionează deja modul în care va arăta noua generaţie. Autoexpress ştie deja cum va arăta noul Clio 4 RS, care se va inspira din noul Megane 3 RS, va beneficia de o platforma tehnică nouă, cu o greutate mai mică şi va fi pus în mişcare de acelaşi motor de 2.0 litri aspirat, dar mai puternic şi mai economic.

VEZI TOATE POZELE PE AUTOEXPRESS.

Un spate interesant24.04.2009: Deşi faceliftul actualei generaţii a debutat la Geneva, iar noul Clio 3 restilizat va fi disponibil la vânzare în România abia de luna viitoare, iată că vă putem oferi primele schiţe cu viitoarea generaţie de clasă mică a constructorului francez, preluate de pe carspyshots.net şi forumul Planeta Renault. Clio 4 va avea un design inedit, uşor diferenţiat de restul gamei şi care va fi cu siguranţă un element decisiv în vânzările ulterioare.

Chiar dacă imaginile sunt provizorii, nu ar fi exclus să vedem pe versiunea finală multe linii regăsite în acestea. Până atunci trebuie să ne mulţumim cu Renault Clio 3 Phase 2.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide