Riich M1 cu 3 uşi, rival chinez pentru smart ForTwo

Deşi Riich este divizia de lux a mărcii Cherry, acest lucru nu îi împiedică pe chinezi să pregătească lansarea unui gândac de oraş, un fel de rival pentru smart ForTwo. Maşina chinezească, însă, va oferi 4 locuri.

Riich M1 cu 3 uşi, rival chinez pentru smart ForTwo Riich M1 cu 3 uşi, rival chinez pentru smart ForTwo

smart-ul chinezesc cu 4 locuriNoua versiune cu trei uşi a lui Riich M1 urmează să fie inaugurată oficial la Salonul Auto Pekin 2010, în luna aprilie a acestui an, dar maşina nu va fi compercializată doar în China, ci va ajunge şi în Europa.

Având o lungime de 3,3 metri, acest model este mai scurt cu 32 cm decât versiunea cu 5 uşi, dar rămâne mai lung cu peste o jumătate de metru faţă de rivalul european smart ForTwo şi cu 30 cm faţă de japoneza Toyota iQ. Totuşi, maşina chinezească va oferi până la 4 locuri, iar motorizările pregătie sunt două pe benzină, de 1,3 litri, respectiv 1,0 litri. Va exista chiar şi opţiunea unei cutii de viteze automate AMT.

Despre preţuri, nu există nici un fel de informaţie, dar nu este greu de intuit că noua maşină chinezească va fi cu mult mai ieftină decât smart ForTwo sau Toyota iQ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.