Rival rusesc pentru Hummer: Combat T98

Ruşii au construit un SUV care ar putea deveni un rival important pentru Hummer.

Combat T98 - SUV rusescCombat T98 este masivul produs de Armoring Grup pentru a rivaliza Hummer. Gândit la fel ca şi Hummerul, a fi iniţial un autovehicul militar, Combat ar putea deveni un rival de temut pentru Hummer mai ales pe pieţele asiatice. Combat T98 este disponibil atât pentru transportul militar cât şi pentru cel civil (fiind disponibil în două caroserii: o variantă mai scurtă cu hard top sau una mai lungă).

Modelul este propulsat de două motoare: un V8 Vortec de 8.1 litri care dezvoltă 340 CP şi un V8 turbo diesel de 6.6 litri care dezvoltă 300 CP. Dacă aspectul maşinii poate fi discutabil, interiorul SUV-ului pare să fie destul de spaţios. Însă un astfel de monstru probabil că ar pierde teren în faţa SUV-ului american mai ales pe segmentul vehiculelor eficiente, unde Hummer deja a început să investească.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.