Saab 9-3 facelift - informaţiile oficiale

Saab atacă segmentul premium cu un facelift la 9-3, model prezentat încă de la început în trei versiuni de caroserie.

Saab 9-3 facelift - informaţiile oficiale Saab 9-3 facelift - informaţiile oficiale

Noul model a fost unul din cele mai bine păzite secrete ale acestui an, puţinele poze spion fiind insuficiente pentru a ne face o opinie cu privire la viitorul 9-3. Dar iată ca aceasta a apărut şi ne confirmă direcţia de design prezentată pentru prima oară de conceptul Aero-X. Evident, pentru unii mai conservatori, noul aspect exterior nu este strălucit, însă aprecierea de care s-a bucurat conceptul mai sus amintit a fost decisivă în desenarea noului model.

Saab a dotat noul model şi cu o transmisie integrală, denumită XWD, dar care nu poate fi comandată decât pe Sedan şi SportCombi motorizate de V6le turbo de 2,8 litri şi 280 CP. Propulsorul pe benzină de 2 litri va fi disponibil în trei variante de putere, de 150, 175 şi 210 CP, iar noul 9-3 va fi dotat cu un diesel de 1,9 litri ce dezvoltă nu mai puţin de 180 de CP. Mai târziu, motorul acesta va fi disponibil şi în două versiuni de putere mai scăzută. Rămâneţi alături de Promtor.ro pentru ca vom reveni cu mai multe detalii, dar până atunci savuraţi numeroasele poze din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.