Şanse mari să ajungă în serie pentru Porsche 918 Spyder

Spectaculosul 918 Spyder are toate şansele să ajungă în producţia de serie după ce feedback-ul primit la Salonul Auto de la Geneva a fost impresionant.

Şanse mari să ajungă în serie pentru Porsche 918 Spyder Şanse mari să ajungă în serie pentru Porsche 918 Spyder

Potrivit celor de la Autocar, Porsche 918 Spyder aproape a primit undă verde pentru producţia de serie. " Nu este nimeni la Porsche care să nu vrea să construiască un 918", a spus Michael Macht, CEO Porsche. "Răspunsul a fost minunat; vom cere clienţilor să semneze scrisori de intenţie".

Cel mai nou concept Porsche combină un motor V8 cu două propulsoare electrice pentru o putere maximă combinată de 718 CP, suficient pentru ca pe circuitul de pe Nurburgring să fie mai rapid şi decât Carrera GT. În cazul în care se decide producţia de serie, pentru că trebuie să producă şi profit, să nu uităm, vom vedea modele Porsche 918 Spyder în showroom-uri undeva în următorii 5 ani.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.